Radiatorombouw – 10 tips – Verwarming – Kachel

Radiatorombouw – 10 tips – Verwarming – Kachel

Het eerste dat u moet doen, is een set beugels kopen waarmee u de radiator van de huidige locatie naar de voor- of achterkant van het voertuig kunt verplaatsen. U moet ook bevestigingsmateriaal aanschaffen. Een set beugels kost tussen de $ 100 en $ 200, en ze zullen je in staat stellen om de nieuwe radiator zonder enige wijzigingen te installeren. Als je problemen hebt met het vinden van de juiste onderdelen om deze conversie te maken, vraag het dan aan de Wall.

Om te beginnen moet u de bestaande straling in uw auto meten. De hoeveelheid EDR die door de oude radiator wordt geproduceerd, moet worden gemeten ombouw genadig. Als de radiator niet hoog genoeg is, moet u rubberen pluggen tussen de radiator en de bovenste bevestigingen plaatsen. Als u geen afstandhouders heeft, kunt u de beugels verhogen door er grote geplateerde ringen tussen te gebruiken. Dan moet u uw originele beugels vervangen door de nieuwe.

Een eenvoudige radiatorombouw is de beste manier om uw koelingsproblemen aan te pakken. U hoeft geen speciaal gereedschap te gebruiken, maar u hoeft ook geen nieuwe gaten te boren. En omdat de radiator groter is dan de dwarsbalk, moet je rubberen donuts tussen de dwarsbalk en de bovenste steunen plaatsen. Dit zal helpen de belasting over de bovenste steunen te verdelen. Hierna kunt u uw radiator vervangen door een hoogwaardig refurbished model.

Site bezoeken voor meer info: Radiatorombouw op maat

Related Posts